ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ 😍

Chic & Posh

Καλάθι αγορών
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πολιτική Αλλαγών

ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ 

Τα έξοδα επιστροφής (5,00€)  για τις αλλαγές , επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.  Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται με την διαδικασία “χερι  με χερι “ μέσω της γενικής ταχυδρομικής courier. Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ *

 • Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται 5,00€ (έξοδα αποστολής αρχικής αποστολής) & 5€ έξοδα αποστολής της επιστροφής. 
 • Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. 
 • Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών Εθνικής & ALPHA BANK και εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή - δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων. 


* Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα ή προιόντα σε προσφορά δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. 


 

Διαδικασία Επιστροφής

Για να προβείτε σε επιστροφή δέματος για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 

 • EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΩ social media  (instagram-Facebook page) ή στο chic_posh@hotmail.com 
 • Συμπληρώστε το έντυπο στο πεδίο ΑΛΛΑΓΗ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.  Για την ΑΛΛΑΓΗ επιλέξετε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για να κλείσει το ποσό. 
 • Συσκευάστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία  Το προϊόν  πρέπει βρίσκεται αυστηρά στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη  τοποθετημένο στην σακούλα. 
 • Αποστείλετε το δέμα σας, αποκλειστικά, μέσω της  γενικης ταχυδρομικής courier, παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση . Οι απαιτούμενες χρεώσεις θα προσθαφαιρεθούν ανάλογα το αίτημα σας. 


Σημαντικές πληροφορίες για τις επιστροφές:

 • Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν αποστείλετε το δέμα σας χωρίς την αρχική του συσκευασία (σακούλα), εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμή, έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι του,  ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά,  ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί, πλυθεί και άλλα, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. 
 • Επιστροφές που αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου δεν θα παραλαμβάνονται, καθώς δεν παραδίδονται στον χώρο μας. 
 • Η εταιρία Chic&Posh διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται   εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παρελήφθησαν. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. 
 • Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Η εταιρία Chic&Posh, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας. 
 • Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η εταιρία Chic&Posh διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή.